Solafskærmning til enkel og hurtig montering

Letmonteret solafskærmning i færdiglavet polykarbonat Telefon 24811858
SELECT YOUR COUNTRY:
Du är här: Skip Navigation LinksSolafskærmning

Solafskærmning til enkel og hurtig montering

Solarplexius stopper ikke blot solen fra at skinne ind i bilen, men forhindrer også nysgerrige eller langfingrede personer i at se, hvad du har i bilen. Det mindsker i stort omfang risikoen for indbrud, hvis du skulle glemme eller efterlade noget værdifuldt i bilen. Derimod forhindres du ikke i at se ud, men har fuld kontrol over det, der foregår udenfor.

En anden fordel er, at kørsel i mørke bliver mere sikkert, da du med Solarplexius ikke bliver blændet af billygter i bakspejlet. Du beskyttes mod stærkt lys, uden at dit udsyn bagud forringes. Endvidere får din bil et nyt og smart udseende med Solarplexius.

Så snart solen begynder at skinne, begynder temperaturen i bilen at stige. Først er det dejligt, men så snart temperaturen overstiger 25 grader, bliver det for varmt, og ved 30 grader er det ulideligt for både mennesker og dyr. Værst er det i stationcars med store glasflader, hvor solen uden hindring bager ind, og på kort tid stiger kabineluften hurtigt til saunalignende temperaturer.

Men med Solarplexius kan du lukke solen ude, da systemet standser ikke mindre end 90 % af sollyset. Resultatet er, at temperaturstigningen bliver betydeligt langsommere, og at temperaturen bliver mere behagelig.

Solarplexius har været på markedet i over 20 år, og på vejene i Europa kører der mere end 200.000 tilfredse brugere. Solarplexius er kollisionstestet af svenske VTI og godkendt af tyske TUF

 

Tonede ruder på bilen?

Med solafskærmning fra Solarplexius er det nemt at tone ruderne på din bil. Du monterer den på nogle få minutter. Du behøver ikke at bekymre dig om bobler eller besværlige sammenføjninger på dine ruder. Du bestiller en solafskærmning, der er tilpasset nøjagtigt til din bil. Ved bestilling er det vigtigt, at du vælger det rigtige bilmærke, model og årsmodel. Dette skal du gøre for at få et produkt, der passer lige netop til din bil.

Husdyr

Vores solafskærmning er en meget fin beskyttelsesforanstaltning for dine husdyr. Mange af vores kunder er hundeejere. Derfor er vores løsning en effektiv måde at forhindre for høje temperaturer i bilen på.

Ikke kun når solen skinner

Med solafskærmning fra Solarplexius har du også en ekstra beskyttelse mod tyve. Vores solafskærmning mindsker på en meget effektiv måde muligheden for at se ind i bilen, og dette indebærer, at der ikke er mulighed for at se, hvad der opbevares i bilen.


Her kan du bestille enkel og letmonteret solafskærmning fra Solarplexius.
Vær opmærksom hundeejer!

Den stigende varme bliver hurtigt en fare for din hund, hvis den befinder sig i bilen. Med solafskærmning fra Solarplexius mindsker du temperaturen og gør det mere behageligt for din hund. læs mere >>

Bestil nu!

Afgiv din ordre allerede nu for at mindske risikoen for indbrud og slippe for ubehagelige temperaturer i bilen, når solen skinner. Bestil nu!
Solarplexius
Damtoften 6
8930 Randers NØ
support@solarplexius.dk
Telefon 24811858
Alle priser er inklusive fragt
 
Model