Skydda dina barn mot solens strålar

Beskyt dine børn mod solens stråler

Alle forældre ved, hvor svært det kan være at rejse med små børn. Især når solen står højt på himlen. Nogle gange ser du nødløsninger med håndklæder, der hænger i vinduet eller solskærme med suge prop, som løsner og falder ned. Solen er irriterende, og rejsen er fyldt med barnegråt. Selv en kort tur kan være en bekymring.

Hvis du kører bil i solskin på en lang rejse, bliver temperaturen i bilen skyhøj på bare et øjeblik. Med Solarplexius unikke solbeskyttelsesløsning til biler, er solen ikke længere et problem.

Med vores løsning kan du hurtigt montere solbeskyttelsen på bilens bagruder. Vores unikke system gør det meget nemt at montere solbeskyttelse på din bil. På nogle minutter kan du reducere solens stråler med ca. 90%. Temperaturen falder i bilen, og turen bliver køligere og meget behageligere.

Når du bestiller fra os, får du til forskel fra almindelig solfilm, solbeskyttelse der er tilpasset til din bil. Ruderne er udskåret i Polycarbonat og passer perfekt. Hvis du vil, kan du nemt demontere dem igen.De kan tages af og sættes på igen, uden indvirkning på bilen. Ingen folder, bobler eller ridser.

Solbeskyttelse fra Solarplexius er en svensk opfindelse og har eksisteret i over 20 år. I dag har vi over 300.000 tilfredse kunder og sælger vores produkter i hele Europa. Bestil dine solskærme nu

Tid

Ude temperatur

Skygge/sol

Temp i bil

08.30

14° C

Skygge

19° C

09.30

18° C

Skygge

38° C

10.30

20° C

Blandet

47° C

11.15

20° C

sol

58° C

12.00

23° C

sol

62° C

13.30

22° C

sol

85° C