Solafskærmning til enkel og hurtig montering

Solafskærmning til enkel og hurtig montering


IKKE EN SOLFILM, MODELTILPASSET SOLSKÆRM I 1MM PC

I modsætning til almindelig solfilm er Solarplexius en hård, fleksibel polycarbonat solskærm. Materialet er brudsikkert og kan bøjes uden at gå i stykker. Det er gennemfarvet, og lysgennemgang er kun 10%. Med Solarplexius kan ingen se ind i din bil, men du som chauffør kan let se ud. Solarplexius virker på samme måde som et par solbriller og har de samme egenskaber som solfilm. De reducerer varmen, fjerner 90% af det direkte sollys og giver indsynsbeskyttelse i din bil. Solarplexius er kollisionstestet af svenske VTI og godkendt af tyske TÜF.

DU MONTERER NEMT SELV PÅ 15 MINUTTER

Solarplexius er let at montere. Du bøjer solskærmen ind bag bilens beklædning omkring bilruden. Fikser dem derefter med lister. Du har ikke brug for værktøj, og du laver ikke skader på din bil. Solarplexius er modeltilpasset.

INGEN BOBLER, INGEN RIDSER, INTET VAND, INGEN LIM

Det kan være svært at montere almindelig solfilm. Mange har besvær med vand, sæbe og lim. Derefter er montering af solfilmen så den dækker hele bilruden og samtidig får et resultat uden bobler, ikke nogen let opgave. Mange gange bliver resultatet dårligt, og du vil være utilfreds. Med Solarplexius undgår du alt det bøvl. Solskærmene leveres modeltilpasset til de fleste bilmodeller. Det eneste du skal gøre, er at vaske og tørre dine ruder så de er helt rene. Så bøjer du solskærmen ind bag beklædningen og fikserer den med de medfølgende lister. Dette tager normalt 15 minutter. En anden fordel ved Solarplexius er, at du ikke får ridser i solskærmene. Hvis du uheldigvis skraber din rude indvendigt, er ridsen ikke synlig udefra. Dette skyldes at materialet er gennemfarvet og hårdt, ikke tyndt og sprødt som almindelige solfilm..

MODELTILPASSET TIL HVER BILMODEL

Alle produkter er udviklet og monterings testet af os. Solarplexius er kollisionstestet af svenske VTI og godkendt af tyske TÜF. Vi har tonede ruder til over 4000 bilmodeller for hurtig levering.

OVER 500.000 TILLFREDSE KUNDER

Solarplexius startede i 1988 i Linköping, Sverige. Siden da har vi øget vores marked og eksporterer i dag til 12 lande i Europa. Vi fremstiller alle vores produkter i Linköping.


REDUCER VARMEN OG FORHINDRER INDSYN I BILEN

De vigtigste grunde til at folk toner deres ruder, er for at reducere varmen og mindske indsyn i bilen. Solarplexius stopper 90% af det direkte sollys, og det reducerer varmen markant. Ved at tone dine ruder med Solarplexius, får du et behageligere bilklima. Desuden forhindrer Solarplexius alt indsyn, i de ruder du vælger at tone. Det mindsker risikoen for indbrud i bilen, og med tonede ruder får din bil et smart udseende.

HURTIG LEVERING

Vi producerer dine ruder næstkommende arbejdsdag, efter at vi har modtaget din ordre. Dine tonede ruder bliver lavet på vores fabrik i Sverige. Ruderne bliver afsendt samme dag de produceres.