Montering af Letmonteret solafskærmning

Letmonteret solafskærmning i færdiglavet polykarbonat Telefon 24811858
SELECT YOUR COUNTRY:
Du är här: Skip Navigation LinksMontering

Montering af solafskærmningenkontroller din vare


Kontroller, at de leverede Solarplexius-ruder passer til din bilmodel.

Inden montering


Aftør omhyggeligt alle bilens ruder.

Aftør beskyttelsesfolien på Solarplexius-pladerne med en let fugtig klud, og træk derefter langsomt beskyttelsesfolien af for at undgå statisk elektricitet. Anvend gerne bomuldshandsker, eller vask hænderne før montering for at forhindre fingeraftryk og fedtpletter.

Montering


Ved montering af pladerne skal de normalt bøjes let for at komme bagom bilens ordinære indretning. Bemærk, at pladerne kan bøjes så meget som nødvendigt uden at gå i stykker. Det er ikke nødvendigt at afmontere dele af bilens indretning.

Efter montage


Efter montage trækkes beskyttelsesfolien væk fra tapen, der sidder på de vedlagte plastlister, og derefter skydes den plane del på de vedlagte lister ind mellem pladen og beklædningen, så den tykkere del af listen hviler mod beklædningen.

Vær opmærksom hundeejer!

Den stigende varme bliver hurtigt en fare for din hund, hvis den befinder sig i bilen. Med solafskærmning fra Solarplexius mindsker du temperaturen og gør det mere behageligt for din hund. læs mere >>

Bestil nu!

Afgiv din ordre allerede nu for at mindske risikoen for indbrud og slippe for ubehagelige temperaturer i bilen, når solen skinner. Bestil nu!
Solarplexius
Damtoften 6
8930 Randers NØ
support@solarplexius.dk
Telefon 24811858
Alle priser er inklusive fragt
 
Model