Montering af Letmonteret solafskærmning

Montering af solafskærmningen

FØR MONTERING AF SOLARPLEXIUS

Puds og aftør indersiden af bilens ruder, helst med glasrens og en mikrofiberklud. Aftør også beskyttelsesfilmen på solskærmen med en let fugtig klud, inden du fjerner filmen. For at beskytte interiøret i bilen under montering, skal du sætte malertape på beklædningen rundt om bilruden (brug malertape der er let at trække af efter montering). Læs monterings-vejledningen. Besøg også gerne Solarplexius YouTube-kanal, før du begynder at montere, for at se tips og monteringsvideoer til forskellige biler.

Toning Bil Solarplexius

MONTERING AF SOLARPLEXIUS

Brug de medfølgende handsker for at undgå fingeraftryk og fedtpletter. Vælg en rude til at begynde med. Træk derefter langsomt og forsigtigt beskyttelsesfolien af, for at forhindre statisk elektricitet. Når du monterer Solarplexius, skal de normalt bøjes lidt for at komme bagved bilens beklædning. De kan bøjes uden at gå i stykker. Start i det dybeste hjørne af bilruden, og bøj derefter pladen ind i den resterende del af bilruden. Gør ligesådan med de resterende bilruder. Ingen afmontering af beklædning er nødvendig. Læs den medfølgende monterings vejledning. Besøg Solarplexius Youtube-kanal, før du begynder at montere for at se tips og monteringsvideoer til forskellige biler.

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

MONTERING AF LISTER

Efter montering fjernes beskyttelsesfolien fra tapen, på de medfølgende lister. Sørg for at Solarplexius er centreret så der ikke er nogle lyssprækker. Skub derefter den flade del af listen ind mellem solskærmen og polstret, så den tykkere del af listen hviler mod beklædningen. Klistret skal fæstes på Solarplexius-skærmen.

Toning Bil Solarplexius

Toning Bil Solarplexius

MOUNTING DOORWINDOWS

Toning Bil Solarplexius

HAR DU SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål om vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe kundeservice på:

Telefon:
+46 13870 41

Kontakt kundeservice