Kundetjeneste - Letmonteret solafskærmning i færdiglavet polykarbonat

kundeservice

Al support til Solarplexius Danmark finder sted på enten engelsk eller svensk. Desværre kan vi ikke tilbyde support på dansk.

Vores ambition er, at vores kunder skal være tilfredse med deres produkt. Vi har fremstillet solafskærmning til enkel og hurtig montering siden 1988. Vores kompetente kundeservice kan altid hjælpe dig med dine spørgsmål eller overvejelser.

For at hjælpe dig som kunde med dit produkt eller din bestilling kan du kontakte vores kundetjeneste. Vi har åben alle hverdage mellem 08.00-17.00. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på følgende måde:

 

Via e-mail

Send en e-mail-meddelelse til support@solarplexius.dk Al support til Solarplexius Danmark finder sted på enten engelsk eller svensk. Desværre kan vi ikke tilbyde support på dansk.

Via telefon

Du kan ringe til os på telefonnummer +46 13870 41 alle hverdage mellem 08.00-17.00 Al support til Solarplexius Danmark finder sted på enten engelsk eller svensk. Desværre kan vi ikke tilbyde support på dansk.

 

Via vores kontaktformular

Via chatt på denne side. Indsendte spørgsmål besvares inden for 4 timer (gælder på hverdage mellem 08.00-17-00). Al support til Solarplexius Danmark finder sted på enten engelsk eller svensk. Desværre kan vi ikke tilbyde support på dansk.

 

Reklamation

Hvis der er noget ved din bestilling, som ikke er som det skal være, eller hvis du fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage. Vi sender dig derefter fragtetiketter, som du kan bruge til at sende din bestilling tilbage. I henhold til købeloven beder vi dig anvende følgende returseddel i forbindelse med reklamation eller fortrydelsesret. Udskriv retursedlen og indsend den til os pr. post eller e-mail.

SOLAFSKÆRMNING TIL ENKEL OG HURTIG MONTERING

-Let at montere
-Bedre en almindelig solfilm
-Perfekt resultat


I modsætning til almindelig solfilm er Solarplexius en hård, fleksibel polycarbonat solskærm. Materialet er brudsikkert og kan bøjes uden at gå i stykker. Det er gennemfarvet, og lysgennemgang er kun 10%. Med Solarplexius kan ingen se ind i din bil, men du som chauffør kan let se ud. Solarplexius virker på samme måde som et par solbriller og har de samme egenskaber som solfilm. De reducerer varmen, fjerner 90% af det direkte sollys og giver indsynsbeskyttelse i din bil. Solarplexius er kollisionstestet af svenske VTI og godkendt af tyske TÜF

BESTIL TONEDE RUDER TIL DIN BIL