Modeltilpasset og let monteret solafskærmning

Let at montere

Bedre en almindelig solfilm

Perfekt resultat

SOLARPLEXIUS SOLBESKYTTELSE

UDSKÅRNE TONEDE RUDER TIL MER END 4500 + MODELLER

✔ Fjerner 90% af direkte sollys
✔ Blokerer UV-stråler
✔ Udskårne for perfekt pasform
✔ Brudsikker materiale
✔ TÜV testet & certificeret
✔ Hurtig & nem montering på 15 minutter
✔ Reducerer varmen & insyn i bilen

Bestil Læs mere

SKJOLD IMOD INFEKTIONSSYGDOMME

MED LUGE

Vores nye beskyttelsesskjold imod Infektioner er en stabil beskyttelse i Makrolon, der er monteret uden værktøj. Den 12 mm tykke bundplade sikrer, at infektions beskyttelsesskjoldet er stabilt.
Skjoldet giver beskyttelse imod bakterier og luftbårne virus. Enkelt stilfuldt design. Leveres i to dele for nem montering.

AAlle fristående skjolde til fods har en inkøbsluge centreret i bunden. Dette er for at gøre det lettere at håndtere dokumenter.

Bestil

LET MONTERET SOLAFSKÆRMNING

INGEN BOBLER, INGEN RIDSER, INGEN VAND & INGEN LIM!

Så snart solen kigger frem begynder temperaturen i bilen at stige, først følse det godt, men når temperaturen passerer 30 grader, er det næsten uholdelig. Dagens biler har store glasoverflader som på kort tid opvarmer den invendige luft till sauna lignende temperaturer. Solarplexius er en solskærm, der eliminere 90% af sollyset. For hver grad du kan holde temperaturen nede, forbereder det komforten meget.

Læs mere

GLADE BØRN I BAGSÆDET

BESKYTTE DINE BØRN IMOD SOLSTRÅLERNE

Alle forældre ved hvor svært det kan være at rejse med småbørn. Især når solen står højt på himlen. Nogle gange ser du nødløsninger med håndklæder hængende i ruden eller solskærme med sugeproppern, der løsner og falder af. Når du bestiller solskærme fra os, får du forskellen fra almindelige solfilm ruder som er tilpasset precis efter din bil. Ruderne er udskåret i Polycarbonat og passer perfekt. Hvis du vil kan du let afmontere dem, hvis du ønsker det. Ingen skader på din bil, ingen huller bobler eller ridser.

Læs mere!

GLAD HUND

HUNDEEJER, TÆNK PÅ TEMPERATUREN I BILEN

Selvom temperaturen udenfor muligvis ikke er så høj, er det viktigt at overveje, hvordan temperturen i bilen ændre sig. Selvom du kun forlader hunden i et kort øjeblik, kan det få katastrofale konsekvenser. Ret hurtigt kan det blive omkring 85 grader i bilen, også har hunden ingen chance. Det er umuligt at sige nøjagtigt hvornår det er muligt at forlade din hund i bilen, for det bedste er at slet ikke at gøre det.

Læs mere

REDUSER VARMEN OG INSYN I BILEN

SOLARPLEXIUS ER CRASHTESTET AF SVENSKE VTI OG GODKENDT AF TYSKE TÜF.

Den største grund til at folk monterer tonede ruder, er fordi de ønsker at reducere varmen og modvirke insyn i bilen. Solarplexius stopper 90% af det direkte sollys og det reducerer varmen markant. Hvis du toner dine ruder med Solarplexius skaber du et mere behagligt bilklima, hvor du og dine passagerer bliver glade og tilfredse. Derudover stopper solarplexius al insyn på de ruder du vælger at tone. Det reducerer risikoen for inbrud i bilen, og med tonede ruder ser din bil flottere ud.

Læs mere

VI HJÆLPER GERNE TIL

VIA LIVECHAT, TELEFON & MAIL

Vi stræber efter at gøre vores kunder glade for den produkt de køber. Vi har tilvirket let og hurtigt monteret solskærme siden 1988. Vores kompetente kundeservice er altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål Kundeservice

Solarplexius er markedets enkleste & mest holdbare toning til biler.

Materialet er færdiskåren, uknuseligt & det bliver altid et perfekt resultat.

Monteringen er super smidig & enkelt & tager kun 15 minutter – Er intet som traditionel solfilm.

Vi har mer end 500 000 tilfredse kunder i hele Europa.